Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár Pepsy :-)

 

OBEDOVÉ MENU 21.10. - 25.10. 2019

 

 

Pondelok

Zemiaková kyslá polievka s kôprom1,7/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Bravčové plece v smotanovo-šampiňónovej omáčke, ryža, kyslá uhorka1,7

2.Vyprážaný kurací rezeň, šťuchané zemiaky na cibuli, zel. obloha1,3,7

3.Furmanské halušky(kyslá smotana, strúhaný neudený syr)1,7

 

Utorok

Mrkvovo-zázvorový krém s krutónmi1,7/ Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Hrachová kaša s opečenou klobáskou a cibuľkou, chlieb1

2.Vykostené pečené morčacie stehno na bylinkách, tarhoňa, zeleninový šalát1

3.Pečený encián v alobale(slaninka, cibuľa), varené zemiaky s vňaťkou, mrkvový šalát7

 

Streda

Rascová polievka s vajcom1,3/Kurací vývar s mrveničkou1,3,9

1.Medailónky z bravčovej panenky v slaninke, horcičová omáčka, gratinované zemiaky1,7,10,3

2.Kurací perkelt z vykosteného stehna na tekvicových haluškách1,3,7

3.Makové palacinky so slivkovým lekvárom a šľahačkou1,3,7

 

Štvrtok

Zeleninová krémová polievka s krutónmi1,7/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Pečený bravčový bôčik, dusená kapusta, parená knedľa1,7

2.Kurací steak s bylinkovým maslom na grilovaných fazuľových luskoch so slaninkou, ryža1,7

3.Zeleninový šalát s mozzarelovými guličkami a sušenou paradajkou, bagetka1,7

 

Piatok

Šošovicová kyslá polievka s údeným1,3,7/Kurací vývar s mrveničkou1,3,9

1.Burger s kačacím mäsom v domácej žemli, hranolky1,3,7

2.Kuracie rezance na kari, ryža s hráškom, zeleninový šalát1,7

3.Hríbové tagliatelle so smotanou, pórom a parmezánom 1,3,7

CENA: 4,50

K obedovému menu a  podáva 2dcl minerálnej vody.                Hmotnosť mäsa je min. 100g v surovom stave.

V prípade zmeny prílohy za zeleninový šalát si účtujeme k menu 1,50€.