Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár Vlado :-)

 

OBEDOVÉ MENU 16.10.2017-20.10.2017

Pondelok

Brokolicová krémová polievka s krutónmi1,7/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou1,3,7

2.Vykostené grilované kuracie stehno v smotanovo-bazalkovej omáčke, ryža, obloha1,7

3.Pečený encián v alobale(slaninka, cibuľa), varené zemiaky s vňaťkou, šalát z čínskej kapusty1,7

Utorok

Melencová polievka so šampiňónmi1/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Pečená bravčová krkovička na strapačkách1,3

2.Prírodná kuracia kapsa plnená syrom a sušenou slivkou, ryža, mrkvový šalát s ananásom1,7

3.Lekvárové perky s tvarohom1,3,7

Streda

Kapustová polievka s údeným1/Slepačí vývar s rezancami 1,3,9

1.Tekvicový prívarok s opečenou klobáskou a cibuľkou, chlieb1,7

2.Vyprážané kuracie prsia plnené enciánom, šťuchané zemiaky na cibuľke, zeleninový šalát1,3,7

3.Furmanské halušky(kyslá smotana, strúhaný syr, pažítka)1,3,7

Štvrtok

Struková fazuľa na kyslo1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Maďarský guláš, parená knedľa1,3

2.Grilované kuracie prsia obalené v prosciutte v prírodnej omáčke, ryža, zel. obloha1

3.Caesar šalát(ľadový šalát, kur. mäso, slaninka, dressing,  krutóny, parmezán)1,7

Piatok

Karfiolová krémová polievka s toastom1,3,7/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Bravčové rizoto so zeleninou, strúhaný syr, červená repa1,7

2.Vyprážaná kuracia pečeň, pečené zemiaky s rozmarínom, tatárska omáčka1,3,7

3.Rybie filé na cesnaku, zemiakovo-brokolicové pyré, zeleninový šalát1,4,7

 

CENA: 4,00€ K obedovému menu sa podáva 2dcl minerálnej vody. Váha mäsa je min. 100gr v surovom stave.