Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár Vladino :-)

OBEDOVÉ MENU 11.12.-15.12.2017

Pondelok

Brokolicová krémová polievka s krutónmi1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Bravčové rezance na dijónskej horčici, ryža, kapustovo-mrkvový šalát1,7

2.Vyprážané kuracie prsia plnené enciánom, šťuchané zemiaky na cibuľke, kyslá uhorka1,3,7

3.Penne Arabiatta(olivy, cibuľa, cesnak, paradajky, chilli, bazalka, parmezán)1,7

Utorok

Polievka z červenej šošovice1/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Koložvárska kapusta, varené zemiaky s vňaťkou1,3,7

2.Plnená kuracia roláda, ryža s kukuricou, zeleninový šalát1,3

3.Zeleninové rizoto zo špaldovej tarhone, strúhaný parmezán, červená repa1,7

Streda

Kapustová polievka1/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Tekvicový prívarok s opečenou klobáskou a cibuľkou, chlieb1,7

2.Kurací steak zapečený s ananásom a syrom, hranolky, zeleninová obloha1,7

3.Vyprážané rybie filé, zemiakovo-cibuľový šalát1,3,4

Štvrtok

Mrkvovo-zázvorová krémová polievka1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Pečené bravčové v kôprovej omáčke, parená knedľa1,3

2.Kačacia pečeň na póriku, ryža, kyslá uhorka1

3.Cestovinový šalát s tuniakom, zeleninou a vareným vajcom1,3,7

Piatok

Karfiolová krémová polievka s toastom1,3,7/Slepačí vývar s pečeňovými haluškami1,3,9

1.Ražniči (bravčové pliecko, klobáska, slaninka, cibuľa, šampiňóny), ryža, červená repa

2.Pečené kuracie krídelká, hranolky, cesnakový dressing7

3.Zemiakové šúľance s makom, cukrom a maslom1,7

CENA: 4,00€ K obedovému menu sa podáva 2dcl minerálnej vody. Váha mäsa je min. 100gr v surovom stave.