Jedálny lístok

Dnes pre Vás varí kuchár Vladko:-)

 

OBEDOVÉ MENU  14.8.-18.8.2017

Pondelok

Šampiňónová krémová polievka s toastom1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Bravčové plece na zelenine, šťuchané zemiaky na cibuli, čalamáda1

2.Kurací steak v nivovej omáčke, ryža, zeleninová obloha1,7

3.Grilovaný encián v brusnicovej omáčke, varené zemiaky s vňaťkou1,7

Utorok

Pórová polievka so zemiakmi1,12/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, uhorkový šalát1,3,7

2.Kuracie rezance gyros, hranolky, zeleninový šalát,7,12

3.Zeleninové rizoto zo špaldovej tarhone, strúhaný parmezán, červená repa1,7

Streda

Hrachová polievka s klobáskou1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Vyprážané plnené bravčové karé(syr, chilli), pečené zemiaky na rozmaríne, kyslá uhorka1,3,7

2.Rizoto s kuracím mäsom a listovým špenátom, strúhaný parmezán1,7,9

3.Zemiakové šúľance s makom, cukrom a maslom1,7,12

Štvrtok

Karfiolová krémová polievka s krutónmi1,3,9/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Moravský vrabec, dusená kapusta, parená knedľa1,7

2.Vyprážaná kuracia pečeň, zemiaková kaša, kyslá uhorka1,3,7,12

3.Zeleninový šalát s grilovanými kuracími prsiami, bylinkovým dressingom a toastom1,7

Piatok

SANITÁRNY DEŇ

CENA: 4,00€ K obedovému menu sa podáva 2dcl minerálnej vody. Váha mäsa je min. 100gr v surovom stave.

 

JEDÁLNY LÍSTOK


Predjedla/ polievky

Mäsité jedlá

Bezmäsité jedlá

Tradičné slovenské jedlá

Menu pre najmenších

Šaláty

Prílohy

Pochutiny

Destiláty

Pivo & Vino

Nealko

Jedlá na objednávku - deň vopred

Ranajkove menu

Alergeny