Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár Pepsy :-)

 

OBEDOVÉ MENU 11.2. - 15.2.2019

 

Pondelok

Šošovicová kyslá polievka1,7/Slepačí vývar s mrveničkou,3,9

1.Marinovaná bravčová krkovička, šťuchané zemiaky na cibuľke a slaninke, kyslá uhorka 1,7

2.Kuracie prsia v syrovej omáčke na špenátových haluškách 1,7,3

3.Vyprážaný syr, varené zemiaky s vňaťkou, tatárska omáčka7,3,1

 

Utorok

Zeleninová polievka s krupicovými haluškami1,7,3/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Bravčové Chilli con Carne, ryža, zeleninová obloha1,7

2.Obrátený kurací rezeň, zemiaková kaša, kyslá uhorka1,7,3

3.Domáce šišky s jahodovým džemom1,3,7

 

Streda

Kelová polievka s párkom1,7/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Francúzske zemiaky, čalamáda1,3,7

2.Vykostené kuracie stehno na paprike s haluškami1,3,7

3.Špagety Aglio Olio s parmezánom(cesnak, chilli, petržlenová vňať)1,7

 

Štvrtok

Minestrone polievka1/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Pečený bravčový bôčik, dusená kapusta, parená knedľa1,7,3

2.Grilovaný kurací steak na hubovom ragú, ryža, obloha1

3.Makové palacinky so slivkovým lekvárom a šľahačkou1,3 ,7

 

Piatok

Špenátová krémová polievka s toastom1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Bravčové rezance na hrášku, šťuchané zemiaky, uhorkový šalát1,3,7

2.Kačacia pečeň na jablkách a póriku, ryža, kyslá uhorka

3.Tekvicové rizoto s parmezánom a sušenými paradajkami 1,7

 

CENA: 4,50 K obedovému menu a  podáva 2dcl   minerálnej vody. Váha mäsa je min. 100gr v surovom stave.