Jedálny lístok
Tento týždeň pre Vás varí kuchár Pepsy :-)
OBEDOVÉ MENU 11.2. - 15.2.2019
Pondelok
Šošovicová kyslá polievka1,7/Slepačí vývar s mrveničkou,3,9
1.Marinovaná bravčová krkovička, šťuchané zemiaky na cibuľke a slaninke, kyslá uhorka 1,7
2.Kuracie prsia v syrovej omáčke na špenátových haluškách 1,7,3
3.Vyprážaný syr, varené zemiaky s vňaťkou, tatárska omáčka7,3,1
Utorok
Zeleninová polievka s krupicovými haluškami1,7,3/Slepačí vývar s rezancami1,3,9
1.Bravčové Chilli con Carne, ryža, zeleninová obloha1,7
2.Obrátený kurací rezeň, zemiaková kaša, kyslá uhorka1,7,3
3.Domáce šišky s jahodovým džemom1,3,7
Streda
Kelová polievka s párkom1,7/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9
1.Francúzske zemiaky, čalamáda1,3,7
2.Vykostené kuracie stehno na paprike s haluškami1,3,7
3.Špagety Aglio Olio s parmezánom(cesnak, chilli, petržlenová vňať)1,7
Štvrtok
Minestrone polievka1/Slepačí vývar s rezancami1,3,9
1.Pečený bravčový bôčik, dusená kapusta, parená knedľa1,7,3
2.Grilovaný kurací steak na hubovom ragú, ryža, obloha1
3.Makové palacinky so slivkovým lekvárom a šľahačkou1,3 ,7
Piatok
Špenátová krémová polievka s toastom1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9
1.Bravčové rezance na hrášku, šťuchané zemiaky, uhorkový šalát1,3,7
2.Kačacia pečeň na jablkách a póriku, ryža, kyslá uhorka
3.Tekvicové rizoto s parmezánom a sušenými paradajkami 1,7
CENA: 4,50 K obedovému menu a podáva 2dcl minerálnej vody. Váha mäsa je min. 100gr v surovom stave.