Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár Vladino :-)

 

OBEDOVÉ MENU 19.8. - 23.8. 2019

 

Pondelok

Šošovicová kyslá polievka1 ,7/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Bravčové ražničí(bravčové mäso, cibuľa, šampiňóny, paprika, slanina), ryža, kyslá uhorka 1

2.Kurací steak zapečený s mozzarelou a paradajkou, hranolky, obloha1,7

3.Vyprážaný filet z morskej šťuky, zemiaková kaša, zeleninový šalát1,7,3,4

 

Utorok

Cesnaková krémová polievka s krutónmi1,7Kurací vývar s mrveničkou1,3,9

1.Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou1,3,7

2.Grilované kuracie prsia na špenátovom rizote 1, 7

3.Bryndzové halušky so slaninkou a pažítkou1,3,7

 

Streda

Kapustová polievka s klobáskou1/Kurací vývar s mrveničkou1,3,9

1.Zemiakový prívarok so Štefanskou roládou, chlieb1,3,7

2.Kuracie Chilli con Carne v pšeničnej tortille, zeleninová obloha 1,7,3

3.Grilovaný oštiepok, pečené zemiaky, tatárska omáčka1,3,7

 

Štvrtok

Struková fazuľa na kyslo1,7/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Segedínsky guláš, parená knedľa1,7

2.Kuracie kúsky v cornflakesoch, hranolky, BBQ omáčka7,1,3

3.Zeleninový šalát s grilovaným vykosteným kuracím stehnom a bylinkovým maslom, toast1,7

 

Piatok

Pórová polievka so zeleninou1,9/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Medailónky z bravčovej panenky na šťuchaných zemiakoch, dusený ružičkový kel1

2.Plnená kuracia roláda(niva,šunka) v prírodnej omáčke, ryža, mrkvový šalát1,7

3.Špenátové palacinky s cottage cheese, zeleninová obloha1,3,7

 

CENA: 4,50

K obedovému menu a  podáva 2dcl minerálnej vody. Hmotnosť mäsa je min. 100g v surovom stave. V prípade zmeny prílohy za zeleninový šalát si účtujeme k menu 1,50€.