Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár Pepsy :-)

 

OBEDOVÉ MENU 23.4. - 26.4. 2019


Utorok

Tekvicová krémová polievka1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Marinované bravčové karé, šťuchané paprikové zemiaky na cibuli, kyslá uhorka1

2.Kurací steak v nivovej omáčke, ryža, zeleninová obloha1,7

3.Špagety aglio olio s parmezánom1,7

 

Streda

Hŕstková polievka s údeným1,9/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Čevapčiči, varené zemiaky s maslom, červená cibuľa, feferónka1,3,7

2.Grilované vykostené kuracie stehno na tekvicovom rizote1,7

3.Slané palacinky plnené duseným listovým špenátom a balkánskym syrom, zel. šalát1,3,7

 

Štvrtok

Rascová polievka s vajíčkomi1,3/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Moravský vrabec, dusená kapusta, parená knedľa1,7,3

2.Penne s kuracím mäsom, smotanou a čerstvou bazalkou1,7

3.Pečený pstruh na bylinkách, varené zemiaky s vňaťkou4,7

 

Piatok

Zeleninová polievka s krupicovými haluškami1,3/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Pečený bravčový bôčik, zemiaková kaša, čalamáda1,7

2.Kuracia roláda plnená špenátom a syrom v smotanovej omáčke, ryža, obloha1,7

3.Tvarohová žemľovka s ovocím1,3,7


CENA: 4,50

K obedovému menu a  podáva 2dcl minerálnej vody. Váha mäsa je min. 100gr v surovom stave.

V prípade zmeny prílohy za zeleninový šalát si účtujeme k menu 1,50€.