Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár  Vladino :-)

OBEDOVÉ MENU 23.4.2018 - 27.4.2018

Pondelok

Špenátová krémová polievka s toastom1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Bravčový perkelt na smotane, cestovina1 ,3,7

2.Plnené prírodné kuracie prsia(bryndza, pažítka), šťuchané zemiaky  na cibuli, mrkvový šalát1,3,7

3.Granatiersky pochod, červená repa1,3,7

 

Utorok

Šošovicová kyslá polievka1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Hrachová kaša s opečenou klobáskou a cibuľkou, chlieb1,3,7,12

2.Kuracie prsia zapečené s mozzarelou, sušenou paradajkou a olivami, ryža, kapustový šalát1,7

3.Tvarohová žemľovka s ovocím1,7,3

 

Streda

Kapustová polievka1/Slepačí vývar s pečeňovými haluškami1,3,9

1.Dusené hovädzie zadné v chrenovej omáčke, varené zemiaky s vňaťkou1,7

2.Cestoviny Chilli con Carne s kuracím mäsom, struhaný parmezán1,7

3.Vyprážané filety z morskej šťuky, zemiakovo-cibuľový šalát1,7,4,3

 

Štvrtok

Mrkvovo-zázvorová krémová polievka1,7/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Pľúcka na smotane, parená knedľa1,7

2.Kuracie závitky plnené špenátom na fazuľkách, ryža

3.Zeleninový šalát s mozzarelou a sušenými paradajkami, bagetka 1,7

 

Piatok(dnes z kapacitných dôvodov na výber z dvoch jedál)

Paradajková polievka so syrom1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Kuracie rezance gyros, hranolky, zeleninový šalát1,7

2.Zemiakové šúľance s pistáciovou strúhankou1,3

 

CENA: 4,00€

K obedovému menu sa podáva 2dcl minerálnej vody.

Váha mäsa je min. 100gr v surovom stave.