Jedálny lístok
Tento týždeň pre Vás varí kuchár PEPSY :-)
OBEDOVÉ MENU 2.12. - 6.12. 2019
Pondelok
Hrachová polievka s párkom1/Kurací vývar s rezancami1,3,9
1.Mexický bravčový guláš s hráškom a syrom, ryža, kyslá uhorka7,1
2.Grilované vykostené kuracie stehno v smotanovo-bazalkovej omáčke, tagliatelle1,7
3.Vyprážaný karfiol, varené zemiaky s vňaťkou, tatárska omáčka 1,7,3
Utorok
Cesnaková krémová polievka s krutónmi1,7/ Kurací vývar s rezancami1,3,9
1.Mletý rezeň so syrom, ryža s hráškom, uhorkový šalát1,7,3
2.Ražniči (kuracie prsia, šampiňóny, cuketa, cherry paradajka, slanina), pečené zemiaky, obloha
3.Hlivový perkelt, halušky1,3,7
Streda
Paradajková polievka s bazalkou a strúhaným syrom1,7/Kurací vývar s mrveničkou1,3,9
1.Bravčové karé pečené v celku špikované slaninkou v dijónskej omáčke, gratinované zemiaky1,3,7,10
2.Pečené kuracie stehno na zelenine a čiernom pive, ryža7,9
3.Rybie filé so zelenou fazuľkou a slaninkou, hranolky1,7,4
Štvrtok
Zeleninová polievka s krupicovými haluškami1,7,3/Kurací vývar s rezancami1,3,9
1.Maďarský guláš, parená knedľa1,7,3
2.Grilovaný kurací steak na hubovom ragú, tarhoňa, obloha1
3.Tvarohová žemľovka s ovocím1,3,7
Piatok
Kapustová polievka s klobáskou1/Kurací vývar s rezancami1,3,9
1.Medailónky z bravčovej panenky, syrová omáčka, ryža, obloha1,7
2.Kuracia roláda plnená špenátom, mozzarelou a sušenou paradajkou na bylinkovej omáčke, šťuchané zemiaky, obloha1,7
3.Šampiňónové rizoto s ružičkovým kelom a parmezánom7
CENA: 4,50€
K obedovému menu sa podáva 2dcl minerálnej vody. Hmotnosť mäsa je min. 100g v surovom stave. V prípade zmeny prílohy za zeleninový šalát si účtujeme k menu 1,50€.