Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár Vladino :-)

OBEDOVÉ MENU 15.10. - 19.10.2018

 

Pondelok

Hrášková krémová polievka s toastom1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Medailónky z bravčového karé na prírodnej omáčke s volským okom, šťuchané zemiaky na cibuli, kyslá uhorka1,3

2.Kuracie prsia zapečené s ananásom a syrom, ryža s kukuricou, mrkvový šalát1,7

3.Bryndzové pirohy s kyslou smotanou a slaninkou1,3,7

 

Utorok

Karfiolová polievka so zemiakmi1,7/Slepačí vývar s pečeňovými haluškami1,3,9

1.Marinovaná bravčová krkovička, ryža s hráškom, červená repa1,7

2.Kurací steak na anglickej zelenine s bylinkovým maslom, zemiaková kaša7

3.Brokolica v nivovej omáčke, hranolky1,7

 

Streda

Hŕstková polievka1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Koložvárska kapusta, varené zemiaky s vňaťkou1,3,7

2.Kačacia pečeň v lokši(2ks), kyslá uhorka1,3,7

3.Lekvárové perky s tvarohom1,3,7

 

Štvrtok

Zemiakovo-zelerová krémová polievka1,7,9/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Moravský vrabec, dusená kapusta, parená knedľa1,7

2 Smotanové penne s listovým špenátom a kuracím mäsom, strúhaný parmezán1,7

3.Zeleninový šalát s mozzarelou a sušenými paradajkami, bagetka1,7

 

Piatok

Fazuľová kyslá polievka1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Zabíjačkový tanier(hurka, klobása), varené zemiaky s vňaťkou, kyslá kapusta1,3,7

2.Pečené kuracie stehno, ryža, kompót

3.Vyprážané filety z morskej šťuky, zemiakovo-cibuľový šalát1,3,4

CENA: 4,50€

K obedovému menu sa podáva 2dcl minerálnej vody.Váha mäsa je min. 100gr v surovom stave.