Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár  Vladino :-)

OBEDOVÉ MENU 18.6.-22.6.2018

 

Pondelok

Zeleninová polievka s mrveničkou7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Mexický bravčový guláš, ryža, kyslá uhorka1,7

2.Kuracie prsia v mandľovom cestíčku, pečené zemiaky, mrkvovo-zelerový šalát1,3,7

3.Cestovinový šalát(šunka, syr, zelenina, dressing) 1,7

Utorok

Hráškový krém s krutónmi1,3,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Mäsové guľky v paradajkovo-bazalkovej omáčke s parmezánom, taglliatelle1,7

2.Kuracie prsia plnené syrom a zelenou špargľou, ryža s kukuricou, zeleninový šalát1,7

3.Grilovaný encián s brusnicovou omáčkou, varené zemiaky s vňaťkou7

Streda

Hŕstková polievka s údeným1/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Pečený bravčový bôčik, ryža s hráškom, uhorkový šalát1

2.Grilovaný kurací steak zo stehna na grilovanej zelenine, šťuchané zemiaky s vňaťkou1,7

3.Rybie filé so zelenou fazuľkou a šampiňónmi, zemiaková kaša1,7,4

Štvrtok

Fazuľová kyslá polievka1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Moravský vrabec, dusená kapusta, parená knedľa1,3,7

2.Kuracie soté s ananásom a kari, ryža, mrkvový šalát1,7

3.Zeleninový šalát s mozzarelovými guličkami a sušenými paradajkami, bagetka1,7

Piatok

Paradajková polievka s bazalkou a strúhaným syrom1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Tekvicový prívarok so Štefanskou roládou, chlieb1,3,7

2.Pečené kuracie stehno na kapuste, pečené zemiaky s rozmarínom

3.Parené buchty s makom(3ks)1,3,7

 

CENA: 4,50€

K obedovému menu sa podáva 2dcl minerálnej vody.

Váha mäsa je min. 100gr v surovom stave.