Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár Vladino :-)

 

 

Pondelok 20.1.
Polievka:
1. Hrášková krémová polievka s toastom 0,33l 1,7
2. Kurací vývar s rezancami 0,33l 1,3,9
1. Bravčový perkelt s haluškami 1,3,7 | 4,90 €
2. Kuracie prsia Sous Vide v syrovej omáčke, ryža, obloha 1,7 | 5,90 €
3. Vyprážaný karfiol, varené zemiaky s vňaťkou, tatárska omáčka 1,3,7 | 5,50 €
Utorok 21.1.
Polievka:
1. Zeleninový boršč, domáci chlebový posúch s rozmarínom 1
2. Kurací vývar s mrveničkou 1,3,9
1. Bravčový Černohor, ryža, uhorkový šalát 1,3,7 | 5,90 €
2. Kuracie prsia zapečené s mozzarelou, paradajkou a olivami, šťuchané zemiaky na mladej cibuľke, obloha 1,7 | 5,50 €
3. Domáce rezance s orechami/tvarohom, cukrom a maslom 1,3,7 | 4,90 €
Streda 22.1.
Polievka:
1. Kelová polievka s klobáskou  1,7
2. Kurací vývar s celestínskymi rezancami 1,3,9
1. Bravčové rebierko v marináde, hranolky, BBQ omáčka | 5,90 €
2. Vykostené grilované kuracie stehno na tekvicovom rizote 7 | 5,50 €
3. Strapačky s kyslou kapustou a so slaninkou 1,3 | 4,90 €
Štvrtok 23.1.
Polievka:
1. Fazuľová kyslá s údeným 1,7
2. Kurací vývar s rezancami 0,33l 1,3,9
1. Plnená paprika v paradajkovej omáčke, parená knedľa 1,3 | 5,50 €
2. Hovädzie líčka na koreňovej zelenine s červeným vínom podávané na tarhoni s bylinkami 1,3,9 | 5,90 €
3. Palacinky s nutelou,ovocím a šľahačkou(3ks) 1,3,7 | 4,90 €
Piatok 24.1.
SANITÁRNY DEŇ

 

 

K obedovému menu sa podáva 2dcl minerálnej vody. Hmotnosť mäsa je min. 100g v surovom stave. V prípade zmeny prílohy za zeleninový šalát si účtujeme k menu 1,50€.