Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár  Vladino :-)

OBEDOVÉ MENU 19.2.-23.2.2018

Pondelok

Zemiaková kyslá polievka s vajíčkom1,3,7/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Pikantné bravčové soté v zemiakovej placke, čalamáda1,3,7

2.Kuracie prírodné prsia zapečené s cuketou a syrom, ryža, zeleninová obloha1,7

3.Špagety Carbonara(smotana, vajce, slaninka) 1,7,3

Utorok

Frankfurtská polievka s párkom1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, mrkvovo-zelerový šalát1,7,9

2.Kuracie Chilli con carne, ryža, kyslá uhorka1

3.Pečené kuracie krídelká, hranolky, cesnakový dressing1,7

Streda

Pórová krémová polievka s krutónmi1/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Marinovaná bravčová krkovička, tarhoňa, uhorkový šalát1,3

2.Plnené kuracie prsia so špenátom a camembertom, šťuchané zemiaky na cibuli, mrkvový šalát1,7

3.Tvarohové palacinky1,3,7

Štvrtok

Šošovicová sladká polievka1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Pečené bravčové v kôprovej omáčke, parená knedľa1,3,7

2.Kurací steak s volským okom, varené zemiaky s duseným listovým špenátom3,7

3.Vyprážaný encián s brusnicovou omáčkou, hranolky, obloha1,7

Piatok

Paradajková polievka so syrom1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Černohorský bravčový rezeň, pečené zemiaky, kapustový šalát1,3

2.Kuracia pečeň na póriku, ryža, kyslá uhorka1,3,7

3.Brokolicové fašírky so syrom, varené zemiaky s vňaťkou, tatárska omáčka 1,7,3

CENA: 4,00€

K obedovému menu sa podáva 2dcl minerálnej vody.

Váha mäsa je min. 100gr v surovom stave.