Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár Vladino :-)

 

OBEDOVÉ MENU 10.12. - 14.12.2018

 

 

Pondelok

Brokolicová krémová polievka s toastom1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Vyprážaný bravčový rezeň, šťuchané zemiaky na cibuli, kyslá uhorka1,3,7

2.Kurací steak zapečený s ananásom a syrom, ryža, mrkvový šalát1,7

3.Zeleninový šalát s grilovaným enciánom a bylinkovým dressingom, toast1,7

Utorok

Cesnaková číra polievka so strúhaným syrom a toastom1,7,/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Bravčové rezance gyros, hranolky, kapustovo-zelerový šalát1,9

2.Kuracie medailónky v hubovej omáčke, ryža, zeleninová obloha1,3,7

3.Hlivový perket s haluškami1,3,7

Streda

Kapustová polievka1/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Francúzske zemiaky, červená repa1,3,7

2.Grilované kuracie prsia obalené v prosciutte v prírodnej omáčke, ryža, zel. obloha1

3.Zemiakové šúľance s opraženou pistáciovou strúhankou1,7

Štvrtok

Hrášková polievka na kyslo1,7/Slepačí vývar s pečeňovými haluškami1,3,9

1.Sviečková na smotane, parená knedľa1,7,3

2.Vyprážané kuracie prsia plnené kačacou pečeňou, zemiaková kaša, kyslá uhorka1,3,7

3.Brokolicové fašírky so syrom, varené zemiaky s vňaťkou, tatárska omáčka1,7,3

Piatok

Fazuľová sladká polievka1/Slepačí vývar s mrveničkou1,3,9

1.Ražniči (bravčové pliecko, klobáska, slaninka, cibuľa, šampiňóny), ryža, uhorkový šalát7

2.Kuracie soté na kari, hranolky, zeleninová obloha1

3.Rybie filé na masle, zemiaková kaša, zeleninový šalát1,4,7

CENA: 4,50€

K obedovému menu sa podáva 2dcl minerálnej vody.Váha mäsa je min. 100gr v surovom stave.