Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár Vladino:-)

 

OBEDOVÉ MENU 24.6. - 28.6.2019

 

Pondelok

Tekvicová krémová polievka s krutónmi1,7/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Bravčové plece v dijónskej omáčke, ryža, kyslá uhorka1,7

2.Kuracie prsia zapečené s mozzarelou, paradajkou a olivami, pečené zemiaky, obloha1,7

3.Vyprážaný údený syr, hranolky, tatárska omáčka1,3,7

Utorok

Šošovicová kyslá polievka1,7/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Pečená bravčová krkovička na strapačkách1,7

2.Kuracie kúsky v parmezánovom cestíčku, varené zemiaky s vňaťkou, mrkvový šalát s ananásom1,3,7

3.Špagety Carbonara(smotana, vajce, slanina)1,3,7

Streda

Kapustová polievka s klobáskou1/Kurací vývar s mrveničkou1,3,9

1.Morčací paprikáš s hlivou a haluškami1,3,7

2.Mletý rezeň s brokolicou, zemiaková kaša, zeleninový šalát1,3,7

3.Zemiakové šúľance s opraženou strúhankou1,7

Štvrtok

Brokolicová krémová polievka s toastom1,7/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Pečené kačacie stehno, dusená červená kapusta, parená knedľa1

2.Kuracia pečeň na póriku, ryža, kyslá uhorka1,10

3.Zeleninový šalát s grilovaným kuracím steakom a bylinkovým dressingom, toast 1,7

Piatok

Hrachová polievka s údeným1/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Bravčové rizoto so zeleninou, strúhaný syr, čalamáda7

2.Kuracie prsia plnené feta syrom a sušenou paradajkou na prírodnej omáčke, hranolky, zel.obloha1,3,7

3.Vyprážaná cuketa v pivnom cestíčku, varené zemiaky s vňaťkou, tatárska omáčka1,3,7

 

CENA: 4,50

 

K obedovému menu a  podáva 2dcl minerálnej vody. Váha mäsa je min. 100g v surovom stave. V prípade zmeny prílohy za zeleninový šalát si účtujeme k menu 1,50€.

Pondelok

Šošovicová kyslá polievka1,7/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Marinovaná bravčová krkovička s pivom a citrónom, paprikové šťuchané zemiaky, čalamáda1,7

2.Kuracie prsia zapečené s mozzarelou a paradajkou, hranolky, zeleninový šalát1,7

3.Hríbové rizoto s parmezánom, rukola7

Utorok

Cícerová polievka so zeleninou1,9/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Bravčové pikantné soté v zemiakovej placke, kyslá uhorka1,7,3

2.Vykostené grilované kuracie stehno, varené zemiaky s listovým špenátom, mrkvovo-zelerový šalát7,9

3.Špagety Carbonara(smotana, vajce, slaninka) 1,7,3

Streda

Gulášová polievka1/Kurací vývar s mrveničkou1,3,9

1.Bravčová panenka v kari omáčke s bazalkou a cesnakom, ryža, obloha1,7

2.Vyprážaná kuracia pečeň, varené zemiaky s vňaťkou, kyslá uhorka7,1,3

3.Domáce rezance s tvarohom, cukrom a maslom 1,7,3

Štvrtok

Karfiolová krémová polievka s krutónmi1,7/Slepačí vývar s rezancami1,3,9

1.Pečené bravčové pliecko v kôprovej omáčke, parená knedľa1,3,7

2.Kuracie prsia v mandľovom cestíčku, ryža s kukuricou, kompót 1,3,7

3.Pečený pstruh na bylinkách, varené zemiaky s vňaťkou4,7

Piatok

Držková polievka z hlivy ustricovej1,7/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Hovädzí Stroganov, tarhoňa1,7,3

2.Kuracia roláda plnená špenátom, mozzarelou a sušenou paradajkou na bylinkovej omáčke, gratinované zemiaky, obloha1,7

3.Pečený encián v alobale(slaninka, cibuľa), hranolky, zeleninový šalát7

CENA: 4,50

K obedovému menu a podáva 2dcl minerálnej vody. Váha mäsa je min. 100g v surovom stave. V prípade zmeny prílohy za zeleninový šalát si účtujeme k menu 1,50€.