Jedálny lístok

Tento týždeň pre Vás varí kuchár PEPSY :-)

 

OBEDOVÉ MENU 2.12. - 6.12. 2019

 

Pondelok

Hrachová polievka s párkom1/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Mexický bravčový guláš s hráškom a syrom, ryža, kyslá uhorka7,1

2.Grilované vykostené kuracie stehno v smotanovo-bazalkovej omáčke, tagliatelle1,7

3.Vyprážaný karfiol, varené zemiaky s vňaťkou, tatárska omáčka 1,7,3

 

Utorok

Cesnaková krémová polievka s krutónmi1,7/ Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Mletý rezeň so syrom, ryža s hráškom, uhorkový šalát1,7,3

2.Ražniči (kuracie prsia, šampiňóny, cuketa, cherry paradajka, slanina), pečené zemiaky, obloha

3.Hlivový perkelt, halušky1,3,7

 

Streda

Paradajková polievka s bazalkou a strúhaným syrom1,7/Kurací vývar s mrveničkou1,3,9

1.Bravčové karé pečené v celku špikované slaninkou v dijónskej omáčke, gratinované zemiaky1,3,7,10

2.Pečené kuracie stehno na zelenine a čiernom pive, ryža7,9

3.Rybie filé so zelenou fazuľkou a slaninkou, hranolky1,7,4

 

Štvrtok

Zeleninová polievka s krupicovými haluškami1,7,3/Kurací vývar s rezancami1,3,9

1.Maďarský guláš, parená knedľa1,7,3

2.Grilovaný kurací steak na hubovom ragú, tarhoňa, obloha1

3.Tvarohová žemľovka s ovocím1,3,7

 

Piatok

Kapustová polievka s klobáskou1/Kurací vývar  s rezancami1,3,9

1.Medailónky z bravčovej panenky, syrová omáčka, ryža, obloha1,7

2.Kuracia roláda plnená špenátom, mozzarelou a sušenou paradajkou na bylinkovej omáčke,  šťuchané zemiaky, obloha1,7

3.Šampiňónové rizoto s ružičkovým kelom a parmezánom7

 

CENA: 4,50

K obedovému menu sa podáva 2dcl minerálnej vody. Hmotnosť mäsa je min. 100g v surovom stave. V prípade zmeny prílohy za zeleninový šalát si účtujeme k menu 1,50€.